Куповина

Маркет инфо

На овој страници можете одабрати артикле који су намењени предшколским установама, школама, логопедима, психолозима и родитељима – као помоћно средство у учењу деце. Артикли се могу користити за радионице, за тестирање деце, за помоћ деци која имају проблем у учењу…

(За сада, артикли су у фази израде. Фотографије артикала су илустрација.)

Весела свеска

Радна свеска намењена деци предшколског узраста. Помозите деци да на лак и забаван начин науче све о годишњим добима на 16 страна. На додатних 16 страна налазе се графомоторичке вежбе, од најједноставнијих до компликованих.

Весела свеска се може користити у обданишту, дечијим радионицама, предшколским установама или код куће као припрема за писање, савладавање разних вештина (држање оловке, исцртавање линија и развијање моторике)

Аутор: Катарина Андрић

Производи од еколошког дрвета домаће производње

Помагала за децу са дислексијом, дисграфијом и дискалкулијом

Производи су од природног и хемијски нетретераног дрвета, обојеног воденом еколошком бојом. Шаблони су гравирани у дрвету и омогућавају детету да вежба писање слова и бројева. Дете сем вежбања писања слова и реченица, вежба и моторику писања, што му омогућава добру припрему за први разред основне школе и уједно ублажавање поремаћаја у учењу (дислексија, дисграфија, дискалкулија…)

Производи су идеални за дечије радионице, логопеде, предшколске установе и обданишта.

Место за спонзоре блога

Уколико подржавате наш рад, можете нем помоћи донацијом!

Донације ће бити омогућене када проверимо законске могућности. Хвала на интересовању.

Укључи се!Донирај
Share This